Mainokset

Ahvenanmaan pannukakku ja rusinasoppa

Mainokset

Resepti: Ahvenanmaan pannukakku ja rusinasoppa

Ainekset

  • Pannukakku:
  • 3 dl valmista riisi- tai mannapuuroa
  • 8 dl maitoa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1-2 rkl sokeria
  • 1 tl kardemummaa tai kanelia
  • Rusinasoppa:
  • 1,5 l vettä
  • 250 g rusinoita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 kanelitankoa
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 0,5 dl kylmää vettä

  1. Ahvenanmaan pannukakku: Sekoita kulhossa maito, jauhot, kananmunat sekä
    mausteet. Anna turvota 30 minuuttia ja sekoita joukkoon puuro. Kaada
    seos pellille tai uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin
  2. 0 minuuttia ja kunnes pannukakun pinta on kauniin kullan ruskea.
    Rusinasoppa: Laita rusinat kiehumaan veteen, jossa on mukana
    kanelitanko ja sokeri. Anna kiehua kunnes rusinat ovat pehmeän
    pulleita. Sekoita soppaan vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Poista
    kanelitanko. Kaada valmis soppa tarjoilukulhoon ja ripottele päälle
    sokeria kuorettumisen estämiseksi. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit