Mainokset

Herni Alén

Mainokset

Resepti: Herni Alén

Ainekset

  • 400 g lampaan lapaa kuutioina
  • 200 g naudan lapaa kuutioina
  • 2 sipulia
  • 5 valkosipulin kynttä
  • tilkka öljyä
  • 6 anjovisfileetä
  • vettä

  1. Lämmitä uuni 170 asteiseksi. Levitä lihat uunipannulle ja paista niitä
    n. 30 minuuttia välillä käännellen. Kuori sipulit ja valkosipuli ja
    hienonne ne karkeasti veitsellä. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä
    ja paista sipuleita siinä hetki. Anna lihojen ja sipulien hetki jäähtyä
    ja jauha ne sitten hienoksi joko terävällä veitsellä tai lihamyllyllä.
    Jauha mukana myös anjovikset. Laita kaikki jauhetut ainekset kattilaan
    ja lisää mukaan uunipannulle valunut neste tai tilkka vettä. Nestettä
    tarvitaan sen verran, että seoksesta tulee puuromaisen löysää. Hauduta
    seosta noin 5-6 tuntia miedolla lämmöllä. Jos seos meinaa palaa
    pohjaan, lisää hieman vettä. Valmiin vorschmackin tulee olla kosteaa
    mutta kiinteää. Tarjoa lisäkkeenä uuniperunaa, punajuuri- ja
    suolakurkkukuutioita sekä smetanaa. Vorschmackin voi hyvin myös
    pakastaa! Resepti: Herni Alén

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit