Mainokset

Syksyinen ankanrinta

Mainokset

Resepti: Syksyinen ankanrinta

  • n. 20 kpl kantarelleja
  • valkosipulia
  • öljyä
  • perunaa
  • lanttua
  • naurista
  • timjamia
  • suolaa
  • hunajaa
  • mustapippuria
  • kasvislientä
  • 1 ankanrinta
    1. . Leikkaa ankanrinnasta turha rasva pois ja ala paistamaan sitä
      kylmältä pannulta alkaen. Ota kaunis väri pintaan ja laita 225
      asteiseen uuniin n. 7-10 minuutiksi. Jätä ankka hieman roseeksi. Hiero
      hieman suolaa pintaan ja kääri leivinpaperiin ja folioon vetäytymään.
    2. .Paista puolikasta valkosipulia öljyssa vähän aikaa, ota pois ja
      paista siistityt kantarellit hieman pehmeämmiksi ja mausta suolalla. 3.
      Kuori perunat, lanttu ja nauris ja leikkaa ne kaikki arpakuution
      kokoisiksi paloiksi. Freesaa niitä pari minuuttia kattilassa öljyssä ja
      kaada sekaan ½ dl kasvislientä. Hauduta pehmeäksi ja lisää hunaja,
      hienonnettu timjami, suola ja mustapippuri. Ota pois levyltä ja anna
      seistä pari minuuttia. 4. Leikkaa ankanrinnasta rasva pois ja leikkaa
      fileestä pitkittäis suunnassa erittäin ohuita viipaleita. 5. kokoa
      annos laittamalla kantarellit keoksi lautasen keskelle, kokoa ympyräksi
      keon ympärille juurekset. Kierrä ankanrintaviipaleet ruusukkeeksi
      keskelle annosta. Koristele tuoreella timjamilla ja mustapippurilla.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    paistetut_perunat

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit