Mainokset

Hapan-imelapossu resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 450 g porsaan filetta
* (2 rkl maissijauhoja kuorrutukseen, ei valttamaton)
* (1 kpl kananmunan valkuainen kuorrutukseen, ei valttamaton)
* 2 rkl auringonkukkaöljyä
* 1 kpl kesakurpitsaa, tikuiksi leikattuna
* 1 kpl punasipulia, kuorittuna ja lohkottuna
* 2 kpl valkosipulinkyntta, murskattuna
* 1 kpl iso porkkana, kuorittuna ja leikattuina ohuiksi tikuiksi
* 1 kpl punainen paprika, suikaloituna
* 100 g minimaisseja
* 100 g tuoreita herkkusienia, puolitettuna
* 1 kpl purkkiananasta (tai 150 g tuoretta, kuutioituna)
* 100 g pavunituja
* 150 ml ananasmehua
* 1 rkl maissijauhoja
* 2 rkl soya kastiketta
* 3 rkl tomaattiketsuppia
* 1 rkl valkoviinietikkaa
* 1 rkl juoksevaa hunajaa
Hapan-imelapossu 4 Annosta
1. Suikaloi liha ohuiksi siivuiksi. Jos haluat rapeamman version,
sekoita maissijauhot kananmunanvalkuaiseen ja lisaa seos lihan
joukkoon. Sekoita kunnes lihapalat ovat kuorruttuneet.
2. Kuumenna oljy wokkipannulla. Lisaa lihapalat ja paista noin 10
minuuttia, kunnes liha on taysin kypsaa ja alkaa ruskistua.
3. Lisaa joukkoon sipuli, valkosipuli, porkkanat, kesakurpitsa,
paprika, maissit ja herkkusienet. Paista hyvin sekoittaen 5 minuuttia.
4.Lisaa wokkiin ananas ja pavunidut. Paista viela 2 minuuttia.
5. Sekoita keskenaan ananasmehu, maissijauho, soya, ketsuppi,
viinietikka ja hunaja. Lisaa seos wokkiin ja paista hyvin sekoittaen
kunnes kastike paksuuntuu hieman. Tarjoa joko riisin tai nuudeleiden
kanssa.
* Hapan-imelapossu
Resepti: Hapan-imelapossu 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit