Mainokset

Kanttarellivuoka resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 3 dl riisi
* 2 kpl Sipuli
* 2 dl Kerma
* 5 dl kanaliemi
* 1/2 l kanttarelli
* 1 kpl kanankoipi pilkottu
* öljy
Kanttarellivuoka 4 Annosta
Kuumenna paistinpannu ja kuullota pilkotut sipulit. Lämmitä kanaliemi
tai käytä kanaliemikuutioita ja vettä. Laita vuokaan riisi,sipulit ja
kanaliemi. Laita 170 asteiseen uuniin alalämmöllä, anna olla noin 30
min. Lisää nestettä tarvittaessa.
Ota vuoka uunista (älä polta itseäsi niinkuin minä), lisää
kanttarellit, kanankoiven palat ja kerma(kuohukerma löytyi kaapista).
Tunge takaisin uuniin. Voit nostaa vuokaa ylemmäs, jotta pinta saa
vähän väriä. Anna olla noin 20-30 min.
Suolaa en käyttänyt, koska kanaliemessä sitä oli riittävästi.
* Kanttarellivuoka
Resepti: Kanttarellivuoka 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit