Mainokset

Päärynä-juustokakku resepti ja ruokaohje

Mainokset

* pohja:
* 200 g digestive -keksejä (puoli pakettia)
* 80 g voita (hyvin pehmennyttä)
* täyte:
* 5 kpl liivatelehtiä
* vettä
* 1,5 dl sokeria
* 4 tl vaniljasokeria
* 3 rkl sitruunanmehua (esanssi)
* 2,5-3 dl kuohukermaa (hyla)
* 200 g tuorejuustoa ”naturel”
* 2 rkl vettä / mehua
* 2-4 tl elintarvikeväriä (vihreä)
* kiille:
* 3 kpl liivatelehtiä
* vettä
* 2 prk päärynäsosetta (piltti)
* 2 rkl vettä / mehua
* 2-6 tl elintarvikeväriä (vihreä)
Päärynä-Juustokakku 10 Annosta
Murskaa keksit rouheeksi ja lisää / nypi hyvin pehmennyt rasva sekaan.
Vuoraa irtokakkupohja leivinpaperilla (tai itse laitoin pohjalle
leivinpaperin ja voitelin reunat hyvin).
Taputtele keksimuruseos tasaisesti pohjalle. Siirrä jääkaappiin
kylmään.
Liota täytteen liivatelehdet kylmässä vedessä, noin 5-10 min. Samalla
odotellessa sekoita sokerit ja sitruunanmehu sekä väri tuorejuustoon.
Sekoita hyvin. Vatkaa vielä kerma vaahdoksi ja sekoita keskenään
tuorejuustoseoksen kanssa.
Kuumenna neste Vesi / mehu (2 rkl) kuumaksi. Puristele lionneet
liivatelehdet ja sulata kuumaan nesteeseen. Lisää liivateseos
pikkuhiljaa sekoittaen juustokermaseokseen.
Kaada täyte keksimuruseoksen päälle (tasoita pinta). Aseta kakku
jääkaappiin hyytymään – mielellään yön yli.
Tee kiille… Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 min. Kuumenna
2 rkl nestettä ja sulata puristellut liivatelehdet kuumaan nesteeseen.
Lisää päärynäsose ja sekoita. Lisää vielä väri ja sekoita tasaisen
väriseksi.
Kaada kiilleseos kakun päälle ja laita jääkaappiin vielä hyytymään
muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
Irrota kakku varoen vuuasta.
Koristele…
* Päärynä-Juustokakku
* Päärynä-Juustokakku
* Päärynä-Juustokakku
Resepti: Päärynä-juustokakku 10 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit