Mainokset

Riisi-tonnikalavuoka resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 180 gr tummaa riisiä
* 5 dl vettä+ tonnikalan liemi
* 1 kalaliemikuutio
* hienonnettua tilliä
* 270 gr tonnikalaa
* 4 suurta tomaattia
* 1 sipulia, silputtuna tai 2 valkosipulin kynttä
* 2 munaa
* 4 dl ykkösmaitoa
* yrttisuolaa
* 20 gr juustoraastetta
* Oreganoa
Riisi-tonnikalavuoka 4 Annosta
Keitä riisit vesi-tonnikalanliemi nesteessä kypsäksi, liemi saa
kokonaan imeytyä riisiin.
Pane puolet riisistä uunivuokaan ja päälle tonnikala, tilli, 3
tomaattia viipaleina ja sipulisilppu.
Levitä loppu riisi päälle.
Sekoita munat, maito ja yrttisuola keskenään ja kaada vuokaan.
Pane 200 asteeseen 30 min. Lisää loput tomaattiviipaleet,
juustoraasteja oregano pinnalle.
jatka paistamista vielä 10-15 min, kunnes ruoan pinta on herkullisen
ruskea.
Resepti: Riisi-tonnikalavuoka 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit