Mainokset

Anoppini kalakukkopata resepti

Mainokset

Ainekset
1 kg kaloja
750 g sianlihaa
suolaa
ripaus pippuria
Kuori:
1 kg ruisjauhoja
250 g ruissihtijauhoja
3/4 l vettä
1 tl hiivaa
Ohjeet
Kuori aineet sekaisin. Taikina kahteen osaan. Vuoan tai padan ppjkaam
vpodeltu leivinpaperi. Ja taikina levy. Sen päälle ladotaan puhdistetut
peratut kalat, sekä rasvainen sianliha vuorottaisille kerroksille, sekä
väleihin ja päälle mausteet.
Päälle taikina levy tiiviisti.
Paistolämpötila 250-275 astetta alkuun noin reilu 1 tunti. Sitten lämpö
alhaisempi 150-175 astetta.
Voitelu voilla tai sianihralla. Ja päälle asetellaan alumiinipaperi tai
kansi.
Näin saa kulua 4-5 tuntia.
Mpstetaam iöps iimosta pöytään, leikataan pyöreä iso aukko kanteen,
tästä kuorikerroksesta saa jokainen ruokailija leikata leipämäisen
siivun ja aukon sisästä ottaa lautaselle sisällä olevia herkkuja!
(Voidellaan jopa voilla vielä tätä ruissiivua, ja nautitaan
annoksesta.)

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit