Mainokset

Antti Vahtera

Mainokset

Resepti: Antti Vahtera

  • Lohipiirakka
  • Taikina
  • 250 g (5 dl) vehnäjauhoja
  • 125 g pehmeää voita
  • 1,5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • Täyte
  • 250 g kylmäsavulohta fileenä
  • 250 g tuoretta merilohta fileenä
  • 2 sipulia
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl dijon-sinappia
  • 2-3 rkl tilliä
  • 2-3 rkl ruohosipulia
  • 2 tl currya
  • 100 g juustoraastetta
  • 50 g suolakurkkua
  • tarjolle vihreää salaattia ja ranskankermaa johon sekoitettu
  • yrttejä
    1. Lohipiirakka Nypi sormilla voi ja jauhot, lisää suola ja 1,5 dl vettä.
      Sekoita nopeasti, ettei taikina sitkisty. Anna taikinan levätä noin
      yksi tunti jääkaapissa. Silppua sipuli hienoksi ja paista
      kullankeltaiseksi. Leikkaa lohifileestä ohuita siivuja ja suikaloi.
      Yhdistä lohisuikaleet, sipulit, tilli ruohosipuli, kurkkukuutiot ja
      mausteet. Lisää muna- kermaseos. Kauli taikina ja nosta se
      paistovuokaan. Lisää lohitäyte ja ripottele pinnalle juustoraaste.
      Paista 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin ja
      kylmän ranskankermayrttikastikkeen kanssa. Resepti: Antti Vahtera

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    kurpitsa

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit