Mainokset

Broileria ja oliiveja

Mainokset

Resepti: Broileria ja oliiveja

Ainekset

  • 400 g broileri- tai kalkkunasuikaleita
  • 1 tl oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • ripaus tuoretta salviaa
  • ripaus muskottipähkinää
  • suolaa
  • chilimaustetta
  • 2 rkl öljyä
  • 4 rkl sitruunamehua tai valkoviiniä
  • kivettömiä mustia oliiveja
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • mustapippuria myllystä

  1. Sekoita yrttimausteet, suola, sitruunan mehu, öljy ja
    broilerisuikaleet. Pane jääkaappiin. Valmista tomaattikastike: sekoita
    tomaattimurska ja oliivit ja anna kiehua hiljaa miedolla lämmöllä
    kannen alla n. 10 minuuttia. Lisää broilerisuikaleet marinadeineen ja
    keitä hiljaa kypsäksi kannen alla. Tarjoa lisänä (laihdutuksen
    vaiheesta riippuen)salaattia: 2-3 salaattilaatua, silputtuja
    aurinkokuivattuja tomaatteja ja kastikkeena laimennettua sitruunamehua
    ja päälle myllystä mustapippuria. Lisäkkeenä voit tarjota viipaloituja
    uuniperunoita: Lohko perunat esim. 6 kpl veneiksi ja pane ne
    pakastepussiin. Sekoita 1-2 rkl öljyä, suolaa, timjamia, chiliä ja
    oreganoa maun mukaan. Lisää pussiin. Vello pussia huolellisesti, niin
    että öljyä tarttuu varmasti jokaisen perunalohkon molemmille puolille.
    Laita perunat vieri viereen uuniin 175°C, ja käännä välillä. Paista
    pehmeiksi.Paistoaika riippuu perunalajikkeesta. Jos teet perunoita
    lisukkeeksi, aloita niillä, niiden kypsyessä muukin ruoka on valmista!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit