Mainokset

Intialainen Murgh korma (broileria) resepti

Mainokset

Ainekset
2 cm pala tuoretta inkivääriä
6 kynttä valkosipulia pilkottuna
2 rkl öljyä
2 kpl laakerin lehtiä
1 kpl kanelitanko
8 kpl kokonaista kardemummaa
4 kpl kokonaista neilikkaa
1 tl kuminan siemeniä
2 kpl sipulia
1 rkl korianterin siemeniä
3 kpl luumutomaatteja
400 g broileria (broilerin rintaa/ broilerin jauhelihaa)
1 tl chilijauhetta
~1 tl suolaa
3 dl Kermaa
Ohjeet
Jauha inkivääri, valkosipulit ja 3 rkl vettä tasaiseksi tahnaksi.
Hienonna sipulit silpuksi.
Kuumenna öljy laakeassa pannussa kuumaksi ja lisää laakerin lehdet,
kaneli, kardemumma, kuminan siemenet ja neilikka. Freesaa hetki ja
lisää sipulit. Ruskista n. 3 minuuttia/ kunnes sipulit ruskettuvat.
Lisää inkivääritahna, rouhi korianterin siemenet ja lisää. Kuumenna
minuutin ajan.
Hienonna luumutomaatit ja lisää.
Lisää kuutioidut broilerin fileet tai broilerin jauheliha. Lisää
chilijauhe, suola ja 1,5 dl vettä. Kuumenna kiehuvaksi.
Käännä levy pienemmälle ja hauduta keskilämmöllä n. 15 minuuttia
käännellen broileripaloja sillointällöin.
Lisää kerma ja kuumenna kunnes seos sakenee sopivaksi.
Tarjoile esimerkiksi riisin ja linssileivän tai naanleivän kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit