Mainokset

Kantarelli-parmankinkku bruschetta

Mainokset

Resepti: Kantarelli-parmankinkku bruschetta

Ainekset

  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 300 g tuoreita kantarelleja
  • 0,5 hienonnettu sipuli
  • persiljaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 80 g ohueksi leikattua parmankinkkua
  • 4 viip. maalaisleipää esim. Fazerin Kestileipää

  1. Halkaise kantarellit pituussuunnassa ja paista pannulla hienonnetun
    sipulin kanssa, mausta suolalla ja pippurilla, sekä hienonnetulla
    persiljalla. Paahda maalaisleipä viipaleet ja hiero pintaan
    valkosipulia ja sivele ohuelti oliiviöljyä. Asettele leivän päälle
    parmankinkku viipaleet ja sienet. Tarjoile salaatin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit