Mainokset

Tomaatti-valkosipuli bruschetta

Mainokset

Resepti: Tomaatti-valkosipuli bruschetta

  • 1 kpl patonki (eilispäiväinen)
  • 4 kpl tomaatteja
  • 2 kpl valkosipulinkynsiä
  • n. 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 tl tabascoa
  • 1 rkl pitsamaustetta
  • 1 tl sokeria
    1. Viipaloi mielellään hieman kuivahtanut patonki ja voitele reilusti
      oliiviöljyllä. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon
      hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausta vielä tabascolla,
      pitsamausteella ja aavistuksella sokeria. Pitsamausteen sijasta voi
      myös käyttää juhlavammin tuoreita yrttejä. Jos seos tuntuu liian
      ”irtonaiselta” voi myös siihen lurauttaa hieman oliiviöljyä. Laita
      seosta leipäviipaleiden päälle ja paista noin. 225 asteisessa uunissa,
      kunnes saavat hieman väriä.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    jouluruokapoyta

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit