Mainokset

Helpot cannelonit

Mainokset

Resepti: Helpot cannelonit

Ainekset

  • 15 kpl Lasagnelevyjä
  • 290 g Jauhelihaa
  • 1 prk Tomaattimurskaa
  • 1 Lihaliemikuutio
  • Oreganoa
  • Mustapippuria
  • 3 dl Creme Fraichéa (=2 prk)
  • 2-3 dl Juustoraastetta
  • Öljyä vuoan voiteluun

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista jauheliha, lisää joukkoon
    tomaattimurska, mausteet sekä 1,5 dl ranskankermaa. Anna kypsyä
    hiljalleen pienellä lämmöllä, niin että kaikki neste on haihtunut.
    Keitä lasagnelevyjä (huomattu hyväksi: Kaksi kattilaa, joissa
    molemmissa yksi levy kerrallaan keittymässä, ettei tartu.) niin että
    pehmenevät. Nostele vuokaan ja rullaa jokaisen levyn sisälle noin 1-2
    rkl jauhelihamassaa. Pinoa rullat vieretysten vuokaan. Sekoita
    juustoraasteeseen 1,5 dl ranskankermaa ja levitä massa rullien päälle.
    Laita vuoka uuniin ja anna olla niin kauan, kuin juusto on sulanut ja
    saanut kauniin värin. 🙂

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit