Mainokset

Carbonara del diavolo resepti

Mainokset

Ainekset
320 g peperoncino-perhospastaa (ohje resepteissani)
100 g amerikan pekonia
1/2 Sipuli
oliiviöljyä
valkoviiniä
4 kananmunaa
pippuria
4-6 rkl parmesaaniraastetta
Ohjeet
1. Laita pastavesi kiehumaan. Kuullota sipulipaloja korkeareunaisella
pannulla, kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää pekoni ohuina suikaleina
ja anna sen paistua hetki. Lisää loraus valkoviiniä ja anna sen
haihtua. Laita pannu hetkeksi syrjään.
2. Kun vesi kiehuu, suolaa se merisuolalla ja heitä perhoset kiehumaan.
Kun pasta on kypsää (2-3 min), nostele se pannuun, jossa olet paistanut
pekonin. Laita pannu taas hellalle.
3. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa joukkoon nopeasti parmesaaniraaste
ja mustapippuri. Kaada kananmunat pannuun pastan päälle ja sekoita
niin, että kananmuna kypsyy kevyesti.
4. Jaa lautasille, ripota päälle viela parmesaaniraastetta ja
mustapippuria. Tarjoile vaikka Välimeren patonkien kanssa.
P.S: Voit käyttää mitä tahansa pastaa. Tämä on Carbonaran alkuperäinen
ohje eikä siihen kuulu kermaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit