Mainokset

Carbonara

Mainokset

Resepti: Carbonara

  • 200 g pekonia
  • 1 kpl sipuli
  • 2 dl kermaa
  • 3 kpl kananmunan keltuainen
  • 1 kg kypsää rigatoni pastaa (n. 150 g raakaa pastaa/ruokailija)
  • 20 g raastettua parmesania
    1. Laita pasta kiehumaan, keitä kunnes pasta on al dente eli kovan kypsää,
      noin 12 minuuttia. Hienonna pekoni ja sipuli, paista pekonisilppu
      pannulla ja valuta ylimääräinen rasva pois, kuullota hienonnettu sipuli
      ja sekoita pekonisilpun kanssa. Laita pekonisipuli sekoitus pannulle ja
      lisää pasta, lisää kerma ja lämmitä, lisää lopuksi kananmunan
      keltuaiset ja sekoita joukkoon. Mausta ronskisti pippurilla ja
      parmesanraasteella.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    keitetyt_kananmunat

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit