Mainokset

Tagliatelle con ragù di carne – tagliatellea

Mainokset

Resepti: Tagliatelle con ragù di carne – tagliatellea

Ainekset

  • 2 porkkanaa
  • 1 sellerinvarsi
  • 1 sipuli
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 20 g voita
  • 400 g jauhelihaa esim. sekoitus vasikan-, naudan- ja possunlihaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl puna- tai valkoviiniä
  • 2 valkosipulinkynttä ohuina siivuina
  • suolaa ja pippuria
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 50 g tomaattipyreetä
  • LISÄKSI: itse tehtyä tuoretta tagliatellea
  • katso resepti tuorepastataikinan tekoon arkistosta hakusanalla
  • ”tuorepastataikina”

  1. Kuutioi porkkanat, sellerit ja sipuli aivan hienoksi kuutioksi.
    Kuullota niitä oliiviöljyssä ja voissa, kunnes ne ovat pehmeitä ja
    läpikuultavia. Siirrä ne sivuun pannulta. Lisää pannulle oliiviöljyä ja
    ruskista jauheliha. Lisää ruskistuneen jauhelihan joukkoon kuullotetut
    kasvikset, punaviini, siivutetut valkosipulinkynnet, mausteet,
    tomaattimurska ja -pyree. Sekoita hyvin. Anna seoksen kiehua erittäin
    miedolla lämmöllä kannen alla muutamia tunteja. Lisää tarvittaessa
    lisää viiniä. Tarjoile kastike itse tehdyn tagliatellen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit