Mainokset

Creme caramel

Mainokset

Resepti: Creme caramel

  • 2 dl kermaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 vaniljatanko
  • 150 g sokeria
  • 3 valkuaista
  • 5 keltuaista
    1. Mittaa kattilan maito, kerma hieman sokeria ja halkaistu vaniljatanko.
      Keitä n. 10 min. Varo ettei maito pala! Paahda sokeria kattilassa,
      lisää vettä ja keitä siirapiksi. Älä polta pohjaan. Kaada siirappi
      pienten uunivuokien pohjalle. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää munien
      joukkoon voimakkaasti vatkaten maito-kermaseos. Kuori vaahto pinnalta
      ja kaada massa vuokiin. Peitä jokainen vuoka tiiviisti foliolla ja
      upota vuuat vesihauteeseen niin että vettä on vuuan yläreunaan, mutta
      sitä ei pääse vuokiin. Kypsennä uunissa 160°C n. 45 min. Tarkkaile
      ettei vesihauteen vesi kiehu Jäähdytä kypsä creme caramel. Ennen
      tarjoilua kuumenna vuuan pohjaa hetki esim. sähkölevyllä jotta siirappi
      sulaa ja kumoa creme caramel sitten lautaselle.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    pizza_ranskalaiset

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit