Mainokset

Currymaksaa kermassa

Mainokset

Resepti: Currymaksaa kermassa

Ainekset

  • 200 g nuoren naudan (vasikan-) maksaa
  • 2-3 tl keskivahvaa currya
  • 2 rkl voita
  • 2 dl kermaa tai kerma-vesiseosta, n. 15%
  • 1/2-1 tl (kuivattua meiramia)
  • 1/2 tl (suolaa)

  1. Leikkaa maksa sokeripalan kokoisiksi kuutioksi. Kuivaa kuutiot esim
    talouspaperilla. Paista maksapalat kevyesti pannulla, niin että
    pinnasta tulee kiinteä. Älä ruskista. Lisää pannulle curry ja kääntele
    maksapalat kiehataneessa curryssä. Lisää pannulle kerma ja keitä
    kohtalaisella lämmöllä kerma kokoon, noin 15 min. Tarkista maku ja
    lisää suolaa (määrä riipuu curryn suolaisuudesta). Halutessasi voit
    lisätä kerman kiehumisen loppuvaiheessa mukaa kuivattua meiramia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit