Kasviskääryleet Soijarouheiset kesäkurpitsarullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Soijarouheiset kesäkurpitsarullat
  4. 5 annosta
  5. 1½ dl soijarouhetta (tumma)
  6. 2 dl vettä
  7. 1 kpl porkkanaa
  8. 1 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 rkl oliiviöljyä
  10. 100 g sipulia (pakaste, kuutioitu)
  11. 1 tl mausteseosta (grillausmauste)
  12. ⅓ dl tomaattipyreetä
  13. 50 g sulatejuustoa (rasvaa 9-12 %)
  14. 1 kpl kesäkurpitsaa
  15. Turvota soijarouhetta vedessä 510 minuuttia.
  16. Kuori ja raasta porkkana, hienonna valkosipuli.
  17. Kuumenna öljy pannulla, kuullota siinä sipulit, porkkanaraaste ja
  18. soijarouhe. Mausta seos grillimausteella ja tomaattipyreellä. Lisää
  19. sulatejuusto pieninä nokareina ja kuumenna, kunnes juusto hieman sulaa
  20. ja muodostuu tahnamainen täyte.
  21. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita pitkiä suikaleita. Aseta
  22. kaksi suikaletta hieman limittäin työlaudalle ja 23 rkl soijatäytettä
  23. niiden päälle. Kieritä kurpitsaviipaleet rullalle ja nosta uunivuokaan.
  24. Täytä kaikki kurpitsaviipaleet samoin.
  25. Kypsennä kesäkurpitsarullia 200-asteisessa uunissa 2030 minuuttia.
  26. Tarjoa soijarouheiset kesäkurpitsarullat perunamuusin tai riisin ja
  27. kermaviilikastikkeen kanssa.
Recipe by Ruokareseptit ja reseptit at http://ruokareseptit.fi/reseptit/kasvisk%c3%a4%c3%a4ryleet-soijarouheiset-kes%c3%a4kurpitsarullat-resepti/