Kaalilaatikko
 
Aineosat
  • 1 - 2 tl meiramia
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl siirappia
  • vettä
  • puuroriisiä
  • korppujauhoja (pinnalle)
  • 1 sipuli
  • 1 kananmuna
  • valko- tai mustapippuria
  • 400 g jauhelihaa
  • keräkaalia
  • 4 dl maitoa
Ohjeet
  1. Keitä riisiä vedessä 15 minuuttia. Valuta ylimääräinen vesi pois. Hienonna sipuli ja leikkaa kaali suikaleiksi. Ruskista jauheliha padassa kevyesti ja lisää joukkoon kaali- ja sipulisilppu. Anna pehmentyä usein sekoitellen 5-10 minuuttia.Lisää seokseen riisi, mausteet, maito ja muna. Kaada seos voideltuun vuokaan. Sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1–1½ tuntia.Uunin lämpötila:175 astetta.
Recipe by Ruokareseptit ja reseptit at http://ruokareseptit.fi/reseptit/kaalilaatikko-3/