Mainokset

Kirsikkapuiston fasaani

Mainokset

Resepti: Kirsikkapuiston fasaani

Ainekset

  • 1 kpl fasaani , esikäsiteltynä
  • 2 tl suolaa
  • 0,3 tl valkopippuria
  • 0,3 tl inkivääriä
  • 150 g tuoreita kirsikoita
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl silputtua persiljaa
  • 2-3 dl kanalientä
  • 0,5 prk ranskankermaa
  • 0,5-1 tl kirveliä

  1. Hiero mausteet fasaanin pintaan. Täytä kirsikoilla ja
    persiljalla.Sulata voi uunipannulla ja kieräytä lintu voissa. Aseta
    rintapuoli ylöspäin pannulle ja lisää hiukan vettä. Paista 225 asteessa
    kunnes lintu saa väriä. Alenna lämpö 175 asteeseen ja jatka
    paistamista. Paistoaika on noin suunnilleen 1,5-2 tuntia. Valele lintua
    välillä kanaliemellä. Siivilöi paistoliemi ja lisää siihen 0,5 purkkia
    ranskankermaa mausta kastike kirvelillä. Leikkaa fasaani tarjolle.
    Tarjoa lisänä esm. pariisinperunoita, herukkahyytelöä ja
    tuoresalaattia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit