Mainokset

Fettuccine all’ortolana resepti

Mainokset

Ainekset
320 g Fettuccine-pastaa
1-2 munakoisoa
2 kesakurpitsaa(zucchine)
1 pieni punainen paprika
1 pieni keltainen paprika
6-8 kaprista
1 Sipuli
1 valkosipulin kynsi
3 rkl tomaatti murskaa
3 rkl omena-viinietikkaa
oliivioljya,suolaa,pippuria
parmisaani juustoraastetta
Ohjeet
1. Pese ja leikkaa kaikki vihannekset pieniksi kuutioiksi, valkosipuli
kolmeen palaan
2. Kuullota sipulia ja valkosipulin paloja korkea reunaisessa,
kannellisessa pannussa runsaan oliivioljyn kera , kunnes sipuli on
lapikuultavaa ja valkosipuli kauniin ruskeaa.
3. Lisaa muut vihannekset ja kaprikset ja jatka paistamista silloin
talloin sekoittaen n. 10 minuuttia.
4. Lisaa joukkoon tomaattimurska, omena-viinietikka, suolaa ja pippuria
makusi mukaan ja jatka paistamista kunnes vihannekset ovat kypsia eli
n. 15 min.
5. Keita pasta merisuolalla suolatussa vedessa ”al dente” ja nosta se
spaghettikauhalla suoraan pannuun jossa olet valmistanut vihannekset.
”Jatka” kastiketta kauhallisella pastan keitinvetta ja anna sen
vetaytya muutama minuutti liedella varovasti sekoittaen.
6. Jaa pasta lautasille ja ripota paalle parmisaaniraaste ja jos haluat
hiukan oliivioljya raakana.
7. Buon appetito! Mika tahansa pasta toki kay. Esim.
kananmuna-allergikot voivat kayttaa durum-jauhoista tehtya pastaa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit