Mainokset

Grillattu entrecote, kesäkurpitsaa ja mokkavoi

Mainokset

Resepti: Grillattu entrecote, kesäkurpitsaa ja mokkavoi

Ainekset

  • Grillattu entrecote, kesäkurpitsaa ja mokkavoi
  • 4 entrecôte pihviä
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 keltainen kesäkurpitsa
  • 1 vihreä kesäkurpitsa
  • Mokkavoi
  • 100 g voita
  • 0,5 dl manteleita
  • 0,5-1 tl espressokahvijauhetta
  • 1 tl worcestershire kastiketta
  • 1 tl siirappia
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa

  1. Ota lihat huoneenlämpöön ja tee maustevoi. Ota voi pehmenemään.
    Suikaloi mantelit ja paahda ne kuivalla pannulla kullanruskeiksi.
    Mausta pehmeä voi manteleilla, mutta jätä osa suikaleista koristeluun.
    Lisää voihin vielä kahvijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin. Lusikoi voi
    esimerkiksi leivinpaperin päälle ja muotoile paperin avulla tangoksi.
    Pistä voi jääkaappiin jähmettymään. Viipaloi kurpitsat pituussuuntaan
    liutuiksi. Öljyä pihvit ja kasvikset ja mausta ne suolalla ja
    pippurilla. Grillaa kurpitsat napakan pehmeiksi ja pihvit haluamaasi
    kypsyysasteeseen. Leikkaa kurpitsaliutut pitkiksi suikaleiksi ja
    tarjoile pihvien ja maustevoiviipaleiden kera. Reseptit: Matleena Lahti

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paahtoleipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit