Mainokset

Grillattu entrecote, kevätvihanneksia ja chilivoita

Mainokset

Resepti: Grillattu entrecote, kevätvihanneksia ja chilivoita

Ainekset

  • 600-800 g entrecotea
  • 10 kevätporkkanaa
  • 10 kevätsipulia
  • 6 perunaa
  • 1 kukkakaali
  • tilkka öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • chilivoi:
  • 250 g voita
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pieni chili (tai 1 tl chilijauhetta)
  • 2 valkosipulin kynttä
  • kevätsipulin varret
  • tilkka öljyä

  1. Grillattu entrecote ja kevätvihannekset: Pese porkkanat ja perunat
    huolellisesti. Lohko perunat ja leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi.
    Keitä perunoita hetki ja lisää kukkakaalit. Keitä nopeasti ja jäähdytä.
    Kasvikset saavat jäädä vielä melko raaoiksi. Leikkaa kevätsipulista
    vihreät varret pois. Sekoita uunivuoassa perunalohkot, porkkanat,
    kevätsipulit ja kukkakaali öljytilkan kera. Paahda kasviksia 190
    asteisessa uunissa noin 20 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes
    vihannekset ovat kauniin ruskeita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    Kuumenna parilapannu. Sivele entrecoten pinta öljyllä ja paista pihvejä
    noin 2 minuuttia per puoli grillissä. Mausta suolalla ja pippurilla ja
    kääri pihvit hetkeksi folioon vetäytymään. tarjoile kevätvihanneksien
    kera. Chilivoi: Anna voin pehmetä notkeaksi huoneen lämmössä. Halkaise
    chili ja poista siemenet sekä kärki. Hienonna chili, valkosipuli ja
    kevätsipulin varret. Kuullota chiliä ja tomaattipyreetä hetki öljyssä.
    Lisää hienonnettu valkosipuli ja kevätsipulin varret. Anna seoksen
    hetki jäähtyä ja sekoita se voin kanssa hyvin sekaisin. Muotoile voista
    kelmun avulla pyöreä tanko ja anna sen jäähtyä jääkaapissa. Leikkaa
    tangosta viipaleita ja nosta yksi jokaisen pihvin päälle. Säästä loppu
    voi seuraavaan grillauskertaan! Reseptit: Henri Alén

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit