Mainokset

Grillattu entrecotè

Mainokset

Resepti: Grillattu entrecotè

Ainekset

  • 1 kg entrecotepala
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 6-8 valkosipulin kynttä
  • Dijon-sinappia
  • musta- ja valkopippuria myllystä
  • Maldon-suolaa
  • paistomittari

  1. Poista lihan pinnasta kalvot. Purista valkosipulin kynnet oliiviöljyyn.
    Sivele liha valkosipuliöljyllä. Grillaa liha joka puolelta ja sivele
    uudelleen öljyllä, sinapilla ja mausteilla. Kääri liha folioon ja
    työnnä paistomittari keskelle sivusta, jotta voit välillä kääntää
    lihaa. Anna kypsyä grillissä kannen ollessa kiinni miedolla tulella,
    kunnes mittari osoittaa 56 astetta. Nosta liha grillistä ja anna
    vetäytyä hetki ennen leikkaamista, näin nesteet pysyvät lihan sisällä.
    Ripottele leikatun entrecoten pinnalle maldonsuolaa. Näin saat lihan
    maistumaan keskeltäkin.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paprika

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit