Mainokset

Grillattua kengurua maissiolutmarinadissa ja

Mainokset

Resepti: Grillattua kengurua maissiolutmarinadissa ja

  • 700 g kengurun fileetä
  • marinadi:
  • 3 rkl hunajaa
  • 4 dl maissiolutta esim. Indian Beer
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • salaatti:
  • 200 g babypinaatinlehtiä
  • 1 nippu tuoretta rucolaa
  • 1 punasipuli
  • 100 g paahdettuja macadamiapähkinöitä
  • salaatinkastike:
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
    1. Sekoita kattilassa hunaja, olut ja sitruunan kuori. Anna kuumentua ja
      sekoita kunnes hunaja on sulanut. Kaada lämmin marinadi fileiden
      päälle, mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua yön yli. Grillaa
      fileet molemmilta puolilta muutamia minuutteja jättäen filee roseeksi
      sisältä. Valmista salaatti. Paahda pähkinät ja kokoa salaatti
      tarjoiluvatiin. Nosta kuumat fileet leikattuina annospaloina salaatin
      päälle ja tarjoile heti.

    Samanlaiset reseptit

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    jaatelo

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit