Mainokset

Grillattua makkaraa ja salsa verde perunasalaatti

Mainokset

Resepti: Grillattua makkaraa ja salsa verde perunasalaatti

Ainekset

  • n.1 kg keitettyjä uusia perunoita haaleana (tai pieniä kiinteitä
  • perunoita jos uusia ei ole saatavilla)
  • salsa verde:
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 dl tuoretta hienonnettua lehtipersiljaa
  • 1 dl tuoretta hienonnettua lipstikkaa
  • 1 dl tuoretta hienonnettua basilikaa
  • 1 dl tuoretta hienonnettua minttua
  • 5 sardellifileetä
  • 3 rkl kapriksia
  • 1 rkl sinappia
  • 2 rkl sirtuunan mehua
  • mustapippuria myllystä
  • n. 1 dl oliiviöljyä
  • lisäksi: grillimakkaraa

  1. Kuori ja hienonna valkosipulit. Laita ne yrttien, anjovisten, kapristen
    ja sinapin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Valuta
    sitruunamehu yrttitahnan joukkoon. Mausta pippurilla. Lisää oliiviöljyä
    ja pyöräytä konetta muutaman kerran, että tahnasta tulee tasaista. Jos
    perunat ovat suuria, puolita ne. Sekoita salsa verde kevyesti
    jäähtyneiden perunoiden joukkoon. Grillaa makkarat ja tarjoile lisänä
    perunasalaattia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit