Mainokset

Lihacarpaccio ja grillattua vuohenjuustoa

Mainokset

Resepti: Lihacarpaccio ja grillattua vuohenjuustoa

  • 1 dl HP-kastiketta
  • 0,3 dl Worchestershire-kastiketta
  • 0,3 dl tummaa portviiniä
  • 0,3 dl appelsiinimehua
  • 4 ohutta vuohenjuustoviipaletta
  • parmesan-juustoa
  • rucola-salaattia
  • mustapippuria myllystä
  • maldon-suolaa
  • 200 g naudan sisäfileetä
    1. Puhdista naudanfilee hyvin kalvoista ja rasvasta. Pakkaa tiukkaan
      kelmuun ja laita pakastimeen 1-2 tunniksi, jotta filee kohmettuu
      sopivaksi käsittelyyn. Sekoita HP-kastike, Worchestershire-kastike,
      portviini ja appelsiinimehu keskenään ja mausta pippurilla. Sivele
      juoksevaa kastiketta lautasen pohjalle ja leikkaa file niin ohuiksi
      siivuiksi kuin pystyt lautaselle vieri viereen. Laita vielä leikattujen
      lihojen päälle kelmu ja paina vaikka pienen kattilan avulla lihat vielä
      ohuemmaksi. Mainio apuväline leikkaamisessa on pieni sähköllä toimiva
      siivuttaja. Grillaa juustot lautasella grillivastuksen alla pari
      minuuttia ja nosta kauniisti ruskettuneena lihojen päälle. Koristele
      parmesanlastuilla, rucolalla ja rouhi mustapippuria myllystä pintaan.

    Samanlaiset reseptit

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    lohi

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit