Mainokset

Hapankermakakku resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 75 g margariinia / öljyä
* 1½ dl sokeria
* 3/4 dl siirappia
* 2 munaa
* 1 tl kanelia
* 1/4 tl suolaa
* 1 tl kardemummaa
* 1½ tl soodaa
* 3 dl vehnäjauhoja
* 3 dl hapankermaa
* 1½ dl hienonnettuja pähkinöitä
* 1½ dl rusinoita
Hapankermakakku
Vatkaa rasva, sokeri ja siirappi. Sekoita keskenään mausteet, jauhot ja
ruokasooda, sekoita ne vuorotellen kerman kanssa taikinaan. Lisää
pähkinät ja rusinat. Paista korppujauhotetussa rengasvuoassa 180
asteessa n. 45 minuuttia.
Enää ei haittaa, vaikka pääsee kerma menemään vanhaksi, tähän kakkuun
aivan oivallinen 🙂 Jos hapankermaa ei satu olemaan, voi käyttää myös
osaksi kermaviiliä tai piimää, jolloin kakku vielä keveneekin
entisestään.
Resepti: Hapankermakakku

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit