Mainokset

Härän entrecotepihvi, rosmariiniperunat ja vuohenjuustokastike

Mainokset

Resepti: Härän entrecotepihvi, rosmariiniperunat ja vuohenjuustokastike

Ainekset

  • 100-150 g Härän entrecotepihvi
  • 3 kpl Perunoita
  • 50 g Vuohenjuustoa
  • 1 prk Kermaa
  • Voita
  • Rosmariinia
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • Paprikaa

  1. Ota liha huoneenlämpöön.
  2. Kiehauta vesi ja keitä perunoita 10-15 min. (koosta riippuen), niin,
    että jäävät ”al dente”, eli lievästi raaoiksi.
  3. Perunoiden viiletessä kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Lisää
    pannulle joko kirkastettua voita, voita tai rypsiöljyn ja voin seosta.
    Rasvaa saa laittaa runsaasti.
  4. Mausta paistinrasva rosmariinilla, runsaalla suolalla ja paprikalla.
  5. Lohko perunat. Lisää ne pannulle. Paista jokaiselta puolelta, kunnes
    pinta on tasaisesti paahtunut.
  6. Pese pannu tai ota uusi käyttöön. Kuumenna mahdollisimman kuumaksi
    (valurauta).
  7. Lisää jälleen kirkastettua voita, voita tai rypsiöljyn ja voin seosta.
    Paista pihviä tasan 90 sek./puoli. Mausta paistuessa mustapippurilla ja
    suolalla.
  8. Jälleen pese pannu tai ota uusi käyttöön. Kuumenna mahdollisimman
    keskilämpöiseksi. Tällä välin paloittele vuohenjuusto.
  9. Lisää pannulle luraus vettä, desi kermaa ja paloiteltu vuohenjuusto.
    Katso, että juusto sulaa tasaisesti, mahd. pilko esim. lastalla.
    Halutessa voi lisätä myös vehnäjauhoja.
  10. 0
    Kaada kastike annoksen päälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit