Mainokset

Haudutettu paisti resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 40 g voita
* 2 rkl oliiviöljyä
* 1 kpl sipulia, ohueksi siivutettuna
* 800 g naudan (paistia) lihaa
* 3 rkl valkoviinietikkaa
* 2 dl Kermaa
* ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
Haudutettu paisti 4 Annosta
1. Kuumenna oljy ja voi kannellisessa uunipannussa/kasarissa. Lisaa
sipuli ja paistele hieman, kunnes vahan pehmenevat. Lisaa lampoa ja
ruskista liha pannulla (sido liha ensin tiukasti paketiksi).
2. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisaa etikka ja laske lampo
mahdollisimman pieneksi. Laita kasarin paalle kansi ja hauduta lihaa
noin 2 tuntia (tai kunnes kypsaa ja mureaa). Lisaa tarvittaessa pannuun
kuumaa vetta, jos nayttaa kuivuvan. Kunnes liha on kypsaa, poista
pannulta ja anna levata 10 minuuttia ennen leikkaamista. Poista
sidontalanka. Kuumenna jaljelle jaanyt liemi pannulla ja sekoita
joukkoon kerma. Keihauta, kunnes vahan sakenee.
Asettele lihaviipaleet kuumalle tarjoiluvadille ja kaada paalle
kastike. Tarjoa vihannesten ja vaikka uunissa paistettujen
perunalohkojen kanssa.
* Haudutettu paisti
* Haudutettu paisti
* Haudutettu paisti
Resepti: Haudutettu paisti 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit