Mainokset

Haudutettuja koipia tomaattichili resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 3 kpl koipireisiä (naturel tai marinoitu)
* voi / öljy
* 1 l vettä
* 2 kpl kanaliemikuutioita
* 5 kpl mustapippuria (kokonaisia)
* 1 tlk paseerattua tomaattia
* 1 kpl sipulia (kuorittu / lohkottu)
* 3-5 tl sambal oelek chilitahna
* 3-5 tl paprikajauhetta
* (merisuolaa myllystä)
Haudutettuja Koipia TomaattiChili 4 Annosta
Nosta koipireidet huoneenlämpöön hieman ennen käsittelyä. Jos käytät
marinoituja – pyyhi marinadi pois pinnasta.
Leikkaa koipi nivelen kohdalta poikki. Nivelkohta löytyy aika helposti,
kun hieman sormilla tunnustelee (katso kuvat).
Uuni kuumiamaan 200 astetta.
Ota koipi palasiin nopeasti väriä pintaan, pannulla voi / öljy
-seoksessa ruskistaen. Samalla keitä vahva kanaliemi. Itselläni oli
noin 1 litra vettä ja 2 kpl kuutioita. (liemen määrä riippuu ihan
uunipadan koosta / muodosta) Lisää kanaliemeen tomaatti, pippurit,
sipulilohkot ja muut mausteet. Jätä suola ihan viimeiseksi – lisää vain
jos maku vaatii. Kuutioissa kun on aikas paljon suolaa, niin lisäys ei
ole välttämätöntä.
Siirrä koipipalaset uunipataan. Kaada liemisekoitus päälle – niin, että
palat juuri peittyvät. Voit nopeasti kiehauttaa tilkan vettä kanojen
ruskistus pannulla – ja kaataa vielä nämäkin maut koipipalojen sekaan.
Uunipata uuniin 200 astetta ja 45 min. Sitten pienennä lämpö 150-175
asteeseen ja anna muhia. Ainakin vielä 30 min, minulla taisi olla
toiset 45 min ja jälkilämmölla 15 min. Pidempään parempaa. Nämä ovat
parhaimmillaan, kun ”luu jää käteen”!
Tarjoa esim. keitetyn riisin ja tuoreen salaatin kera.
* Haudutettuja Koipia TomaattiChili
* Haudutettuja Koipia TomaattiChili
* Haudutettuja Koipia TomaattiChili
* Haudutettuja Koipia TomaattiChili
* Haudutettuja Koipia TomaattiChili
Resepti: Haudutettuja koipia tomaattichili 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit