Mainokset

Hedelmäinen joulukakku resepti

Mainokset

Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
100 g taloussuklaata
n.80 g pecanpähkinöitä
1 dl rusinoita
10 kuivattua aprikoosia
1 tlk kirsikoita
1 tlk ananasmurskaa
2 rkl konjakkia
1 1/2 tl kardemummaa
1 1/2 tl leivinjauhetta
4-5 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Ota rasva ja munat huoneenlämpöön.Voitele ja korppujauhota
kakkuvuoka.Paloittele pecanpähkinät karkeaksi rouheeksi,puolita
kirsikat ja rouhi suklaa.Leikkaa aprikoosit n. kuuteen osaan.Erota 2dl
jauhoista ja sekoita joukkoon rusinat,paloitellut aprikoosit ja
taikinaan tulevat kirsikan puolikkaat.Yhdistä kardemumma ja leivinjauhe
vehnäjauhojen joukkoon.Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi.Lisää munat
yksitellen hyvin vatkaten.Pieni jauhon lisäys munan lisäämisen
yhteydessä estää taikinan ryynittymisen 🙂 Lisää paloiteltu
suklaa,pähkinärouhe ja kuivahedelmä jauhoseos.Sekoita hyvin.Nostele
taikina vuokaan.Paista 175 asteessa 1 tunti 10min.Kumoa vähän
jäähtyneenä.Kakun maku paranee,jos sitä säilyttää folioon käärittynä
jääkaapissa noin viikon.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Hedelmäinen joulukakku resepti

Mainokset

Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
100 g taloussuklaata
n.80 g pecanpähkinöitä
1 dl rusinoita
10 kuivattua aprikoosia
1 tlk kirsikoita
1 tlk ananasmurskaa
2 rkl konjakkia
1 1/2 tl kardemummaa
1 1/2 tl leivinjauhetta
4-5 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Ota rasva ja munat huoneenlämpöön.Voitele ja korppujauhota
kakkuvuoka.Paloittele pecanpähkinät karkeaksi rouheeksi,puolita
kirsikat ja rouhi suklaa.Leikkaa aprikoosit n. kuuteen osaan.Erota 2dl
jauhoista ja sekoita joukkoon rusinat,paloitellut aprikoosit ja
taikinaan tulevat kirsikan puolikkaat.Yhdistä kardemumma ja leivinjauhe
vehnäjauhojen joukkoon.Vaahdota rasva ja sokeri vaahdoksi.Lisää munat
yksitellen hyvin vatkaten.Pieni jauhon lisäys munan lisäämisen
yhteydessä estää taikinan ryynittymisen 🙂 Lisää paloiteltu
suklaa,pähkinärouhe ja kuivahedelmä jauhoseos.Sekoita hyvin.Nostele
taikina vuokaan.Paista 175 asteessa 1 tunti 10min.Kumoa vähän
jäähtyneenä.Kakun maku paranee,jos sitä säilyttää folioon käärittynä
jääkaapissa noin viikon.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit