Mainokset

Intialainen lammas-näkkäricurry ja papaijalassi

Mainokset

Resepti: Intialainen lammas-näkkäricurry ja papaijalassi

Ainekset

  • Intialainen lammas-näkkäricurry:
  • 4 kokonaista kardemumman palkoa
  • 2 tl korianterin siemeniä
  • 2 tl juustokuminaa
  • 2 tl garam masalaa
  • 500 g lampaan paistia kuutioina
  • 8 palaa näkkileipää
  • 2 rkl öljyä
  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 2 vihreää chiliä
  • 3 dl kasvislientä
  • 1 prk kookosmaitoa
  • 200 g pinaatinlehtiä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Papaijalassi:
  • 1 prk säilöttyä papaijaa ilman lientä
  • 4 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 0,5 dl hienonnettua minttua
  • 0,5 sitruunan mehu
  • näkkärimuru:
  • 4 palaa näkkileipää murskattuna
  • 0,5 sitruunan raastettu kuori
  • 2 rkl raakaruokosokeria

  1. Curry: Murskaa kardemummat, korianterin siemenet, juustokumina ja caram
    masala huhmareessa ja ripottele lihapalojen päälle. Silppua joukkoon
    myös näkkileivät. Anna maustua. Kuumenna öljy padassa ja kuullota
    hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chilit noin 5 min miedolla lämmöllä.
    Lisää lammaskuutiot mausteineen ja ruskista hetki, että saavat kauniin
    värin. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä
    ruoka kannella ja anna hautua noin 30-50 min. Silppua pinaatinlehdet ja
    lisää lopuksi pataan. Anna kiehahtaa. Tarjoile! Papaijalassi: Sekoita
    lassin ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella keskenään.
    Murskaa näkkileivät ja paahda muruja kuumalla ja kuivalla pannulla
    hetki. Lisää joukkoon sitruunankuori ja sokeri ja sekoita. Koristele
    lassi näkkärimurulla. Reseptit: Ruokala

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit