Mainokset

Itse tehty viili ja jogurtti

Mainokset

Resepti: Itse tehty viili ja jogurtti

  • viili:
  • 1 prk viiliä
  • 1 l kulutusmaitoa
  • jogurtti:
  • 1 prk maustamatonta jogurttia (2dl)
  • 1 l kulutusmaitoa
    1. Viili: Jaa viili kuppeihin. Kaada päälle maito, sekoita vähän. Peitä
      kulhot ja jätä huoneenlämpöön 1 – 1 1/2 vrk:n ajaksi. Jäähdytä valmis
      viili ennen tarjoilua jääkaapissa. Älä tee viiliä helteellä tai
      ukonilmalla! Jogurtti: Kuumenna maito kiehuvaksi. Anna jäähtyä
      kädenlämpöiseksi. Vatkaa jogurtti maidon joukkoon. Peitä kattila ja
      jätä huoneenlämpöön n.8 tunniksi. Siirrä jogurtti säilytysastiaan ja
      laita jääkaappiin. Jogurtti säilyy jääkaapissa viikon verran.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    ranskalaiset_perunat

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit