Mainokset

Jauheliha-borssilaatikko resepti

Mainokset

Ainekset
700 g valkokaalia
300 g etikkapunajuuria
1n.100 g Sipuli
400 g naudan tai sikanauta jauhelihaa
½ dl puuro – tai risottoriisiä
1 rkl meiramia
1½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl mustapippuria
1 rkl siirappia
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
Ohjeet
1. Suikaloi kaali, punajuuret ja sipuli 2. Ruskista jauheliha omassa
rasvassaan. Lisää joukkoon sipuli ja riisi.Anna niiden kuulottua.
mausta meiramilla ja suolalla, pippurilla ja siirapilla. Lisää joukkoon
kaali ja vesi. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kaali on
hieman pehmentynyt.Lisää punajuuret ja sekoita. 3. Kaada seos
uunivuokaan . Lisää lopuksi ruokakerma. Kypsennä 200 asteessanoin 50
minuuttia.peitä vuoka tarvittaessa kannella tai foliolla, ettei pinta
tummu liikaa. Tarjoa puolukkasurvoksen tai ,hillon kanssa

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit