Mainokset

Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 4 possun kyljysta
* 2 pienta porkkanaa
* 1 iso sipuli
* vähän purjoa
* hillosipuleita
* muutama aurinkokuivattua tomaattia
* mustapippuria myllystä sekä kokonaisia
* suolaa
* laakerinlehti
* pari rkl soijakastiketta
* n.1 rkl yrttimaustetta
* vettä
* voi+öljy paistamiseen
Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi 2 Annosta
Nuiji kyljyksiä hiukan ja paista niille hyvä väri. Ripottele
paistetuille kyljyksille suolaa ja rouhi pippuria. Laita kyljykset
takaisin pannuun, lorauta soijakastiketta päälle ja kaada vettä sen
verran etteivät ihan peity. Lisää muutama kokonainen pippuri ja
laakerinlehti. Kuori sipuli ja lohko se kyljyksille. Kuori porkkanat ja
paloittele ne joukkoon. Halkaise valkosipulinkynnet ja lisää ne.
Kuumenna kiehuvaksi ja peitä kannella. Anna muhia tunti ja lisää
hillosipulit sekä aurinkokuivatut tomaatit. Anna muhia vielä ½ tuntia
ja lisää purjoa ja yrttimaustetta. Anna hautua vielä 10 min.
Samalla vaivalla hauduttaa useamman kyljyksen, onpahan huominenkin
ruoka valmiina. Tänään keitetyillä perunoilla ja huomenna hyvän muusin
kera, makuhan senkun paranee!
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi kyljyksiä
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi paistetaan pintaan väri
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi haudutellaan tunnin verran
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi lisätään purjo ja yrtit
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi valmista on
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi ja sitten syömään ja huomenna
uusinta!
* Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi Ja tässä uusinta muusilla
Resepti: Kyljyksiä kahdelle kahdeksi päiväksi 2 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Leave a Reply

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit