Mainokset

Wagner-kakku resepti

Mainokset

Ainekset
3 kpl Munia
1 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
400 g boysenmarjahilloa
4 kpl liivatelehtiä + 1dl vettä
1 pötkö marsipaania
juoksevaa elintarvikeväriä
pensseli
taloussuklaata
2 dl kuohukermaa ja hiukan sokeria
Ohjeet
* Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Sekoita kuivat aineet keskenään
ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina
voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaanja paista uunin alatasossa
175 asteessa n. 30 min.
* Vatkaa täytteen kerma. Lisää vatkattuun kermaan tuorejuusto ja
hillo.
* Liota liivatelehtiä 5-10 min runsaassa, kylmässä vedessä ja
puristele vesi lehdistä pois. Sulata lehdet 1dl kuumaan veteen.
Anna seoksen jäähtyä hieman jonka jälkeen sekoita se kerman sekaan.
* Kumoa lämmin kakkupohja ja anna jäähtyä. Irroita kakkuvuoka
pohjasta ja leikkaa jäähtynyt pohja 2 tai 3 osaan.
* Kostuta kakkupohja muutamalla dl:lla mehua. Täytä kakku. Älä laita
täytettä kakun päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa yön yli.
* Valitse kirjasta tai internetistä kakkuun kuva. Tulosta sopivan
kokoinen kuva ja piirrä se leivinpaperin läpi.
* Sulata talousuklaata ja kaada neste pakastepussiin. Leikkaa pussin
kulmaan pienen pieni reikä ja piirrä leivinpaperin toiselle
puolelle viivoja mukaellen haluttu kuva. Jäädytä kuva pakastimessa
leivinpaperin päällä.
* Kauli marsipaani kakun kannen kokoiseksi levyksi ja peitä kakku
marsipaanilla. Aseta suklaasta piirretty kuva marsipaanin päälle.
Väritä kuva käyttämällä elintarvikevärejä. Voit myös tässä
vaiheessa jatkaa kakun koristelua suklaalla.
* Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja levitä kakun reunoille. Voit
levittää kerman pursottamalla pakastepussin kulmasta.
* Kakku on valmis nautittavaksi! Kakun teko ei ole niin iso vaiva
miltä se saattaa vaikuttaa.. 🙂

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit