Mainokset

Kana-pitakebap, valkosipuli- ja tomaattikastikkeella

Mainokset

Resepti: Kana-pitakebap, valkosipuli- ja tomaattikastikkeella

Ainekset

  • 8 pitaleipää
  • 3-4 broilerin rintafileetä
  • 3 tomaattia
  • 1 kurkku
  • 1 punasipuli
  • 1 prk kivettömiä oliiveja
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • Valkosipulikastike:
  • 2 dl kermaviiliä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria
  • Tomaattikastike:
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyyreetä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2 tl chilijauhetta
  • tabascoa tai cayannepippuria

  1. Paista fileille pannulla kaunis väri ja kypsennä uunissa mehukkaan
    kypsäksi. 200c 12-15min. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja
    oliivit puoliksi. Halkaise pitaleivät ja laita uuniin 4-5 min ja sillä
    välin paloittele tomaatti ja kurkku. Täytä leivät salaatilla,
    kasviksilla sekä broilerin paloilla.Viimeistele pitaleivät
    kastikkeilla. Valkosipuli-kermaviilikastike Raasta valkosipulin kynsi
    ja lisää kermaviilin joukkoon. Sekoita myös mausteet ja puristettu
    sitrusmehu joukkoon. anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile.
    Tomaattikastike Kuullota sipulit, mausteet ja tomaattipyree
    oliiviöljyssä. Lisää tomaattimurska ja anna hautua ja soseuta
    sauvasekoittimella Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit