Mainokset

Valkosipuli-ananas kana

Mainokset

Resepti: Valkosipuli-ananas kana

Ainekset

  • 4 kpl Broilerin rintafilettä TAI rintaleikettä
  • 1/2 Kokonaisesta oikeasta ananaksesta
  • 1 dl maustamatonta jugurttia
  • 2 rlk oliivi- tai rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rlk soijakastiketta (tai muuta maustekastiketta)
  • 1 tl mexican-tyyppistä maustetta
  • 1-4 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 2 rlk sitruunan mehua

  1. Poista kanoista nahka -jos niissä se vielä on. Voitele kevyesti
    uunivuoka öljyllä. Kuori ja viipaloi ananas -poista kova keskusta ja
    tee siitä n. 1,5cm paksuisia ananaslohkoja. Tuki ananaslohkot kanojen
    viereen, väleihin, alle ja päälle. Valmista marinadi -kaikki loput
    reseptin aineet sekaisin -ja kaada se ananas/kanahässäkän päälle.
    Sapuska saisi mielellään marinoitua muutamia tunteja jääkaapissa. Varo
    haisua. Sitten uuniin vaan -175 astetta noin 45 minsaa. Lisäkkeeksi
    kaura-riisiä, tuoresalaattia ja kuumia vihanneksia. NJAM!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit