Mainokset

Sipuliperunamuusia ja kanakastike resepti

Mainokset

Ainekset
3-4 kpl perunaa
1 pieni sipuli
200 g kanankoipea
1 pussi ruskeaa kastiketta
voita
maitoa
Ohjeet
Aloita paistamalla kanankoivet, paistaminen kestää noin tunnin
(koipipaketissa on ohjeet). Paistamisen jälkeen anna koipien hieman
jäähtyä, ja nypi sitten kana sopivankokoisiksi paloiksi. Voit tehdä
tämän vaikka edellisenä päivänä jos ruuan laiton kanssa tulisi muuten
kiire.
Kuori ja pilko perunat veteen. Pilkotut perunat kypsyvät nopeammin,
muuta merkitystä pilkkomisella ei ole. Pilko sipuli pieneksi, ja lisää
se keitinveteen perunoiden kaveriksi. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.
Laita ruskeakastike hellalle ja tee paketin ohjeen mukaan. Lisää
kastikkeen valmistuttua kana, ja pidä levyllä kunnes kanatkin ovat
lämpimiä. Älä kuitenkaan keitä kastiketta kiehumispisteeseen kun lisäät
kanat!
Ota perunoista vesi pois ja laita ne kulhoon jossa muussaat perunat.
Itse käytin tehosekoitinta, mutta voit käyttää haluamaasi työkalua
tähän. Muussaa perunat ja sipulit muusiksi, ja lisää haluamasi määrä
voita ja maitoa (laitan itse voita ja maitoa melko vähän).
Lisää lopuksi kastikkeeseen mausteita makusi mukaan, lisäsin itse
yrttisuolaa ja hieman currya.
Tarjoile lisukkeiden kanssa!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananaskana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit