Mainokset

Kanatagliatelle ja pestokastiketta

Mainokset

Resepti: Kanatagliatelle ja pestokastiketta

Ainekset

  • 500 g tagliatellepastaa
  • 250 g broilerisuikaleita
  • 1 punasipuli
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pnt basilikaa
  • 2 rkl pinjan siemeniä
  • 3 rkl raastettua parmesaania
  • 2 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • Omenat:
  • 4 omenaa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 rkl voita

  1. Kanatagliatelle: Hienonna basilika ja raasta juusto. Sekoita kaikki
    raaka-aineet tehosekoittimessa ja lisää öljy vähitellen ohuena nauhana
    koko ajan sekoittaen. Pesto säilyy jääkaapissa noin viikon tiiviisti
    suljetussa purkissa. Ruskista broilerisuikaleet ja lisää suikaloitu
    sipuli. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Laita pasta kiehumaan
    runsaaseen suolalla maustettuun veteen. Kun pasta on al dente lisää
    siihen pesto sekä broileri-sipuliseos ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa
    raastetun parmesanin kera. Paistettua omenaa ja inkiväärisiirappia:
    Kuori omenat ja leikkaa lohkoiksi. Kuumenna paistin pannu ja lisää voi.
    Kun voi on sulanut, lisää inkivääri, sokeri sekä vesi. Kun sokeri on
    sulanut lisää omena lohkot ja anna niiden hautua kunnes liemi muuttuu
    siirappimaiseksi. Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.
    Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit