Mainokset

Possu- ja kanavartaat ja tomaatti-sipulisalaatti

Mainokset

Resepti: Possu- ja kanavartaat ja tomaatti-sipulisalaatti

Ainekset

  • Broilerivartaat:
  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 vihreä kesäkurpitsa
  • 1 keltainen kesäkurpitsa
  • varrastikkuja
  • Possuvartaat:
  • 1 porsaan sisäfilee kokonainen
  • varrastikkuja
  • Marinadi lihoille:
  • nippu tuoretta minttua, esim. piparminttua
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 3 vartta kesäsipulia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Tomaatti-sipulisalaatti:
  • 6 kypsää tomaattia
  • 1-2 sipulia
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • ripaus sokeria
  • suolaa

  1. Broilerivartaat: Leikkaa broilerinfileet paloiksi ja nosta marinadiin
    maustumaan muutamaksi tunniksi. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin
    juustohöylällä tai veitsellä ohuiksi siivuiksi. Ryöppää kesäkurpitsa
    siivut nopeasti kiehuvassa vedessä, näin niistä tulee taipuisampia ja
    ne eivät katkea. Työnnä vartaaseen vuorotellen kananpala ja
    kesäkurpitsaa vuorotellen, niin että kesäkurpitsa laineilee
    kananpalojen välissä. Grillaa grillissä kypsäksi. Possuvartaat: Leikkaa
    porsaan sisäfilee puoliksi. Leikkaa molemmat puolikkaat pitkittäin
    neljään osaan, jolloin saat pitkulaisia paloja jotka on helppo työntää
    vartaisiin. Sivele liha marinadilla ja anna maustua muutama tunti ennen
    grillausta. Grillaa vartaat kypsiksi. Marinadi lihoille: Silppua minttu
    sekä valko- ja kevätsipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
    Tomaatti-sipulisalaatti: Viipaloi sipulit renkaiksi ja sekoita kulhossa
    niiden joukkoon ripaus suolaa. Anna sipulirenkaiden pehmentyä. Viipaloi
    tomaatit ja lado ne isolle lautaselle, asettele päälle sipulit. Mausta
    oliiviöljyllä, etikalla ja sokerilla. Reseptit: Alex Nurmi

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit