Mainokset

Kaaliminestrone sekä marinoituja karviaisia ja

Mainokset

Resepti: Kaaliminestrone sekä marinoituja karviaisia ja

Ainekset

  • 1/4 valkokaali
  • oliiviöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • pala varsiselleriä
  • 1/2 kukkakaali
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g makaronia tai pätkittyä spagettia
  • 1,5 l kanalientä tai vettä
  • suolaa ja mustapippuria
  • Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa:
  • 400 g karviaismarjoja
  • 1 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 kanelitanko tai 1 tl kanelia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaniljasokeria

  1. Kaaliminestrone: Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja
    hienonna valkosipuli ja sipuli. Paloittele kukkakaali pieniksi
    nupuiksi. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää
    tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi
    ja hauduta noin 1 tunti. Lisää lopuksi pasta ja anna turvota noin 15
    minuuttia. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja
    mustapippurilla. Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa: Mittaa
    kattilaan vesi ja sokeri ja kiehauta. Lisää kanelitanko ja anna kiehua
    n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon raastettu appelsiinin kuori ja hauduta
    vielä hetki. Puhdista karviaiset ja halkaise ne. Lusikoi marjoja
    annoskulhoihin ja kaada mausteliemi päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja
    mausta se vaniljasokerilla. Viimeistele jälkiruoka lusikallisella
    kermavaahtoa. Reseptit: Henri Alen

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit