Mainokset

Kastanja-suklaakakku

Mainokset

Resepti: Kastanja-suklaakakku

Ainekset

  • 120 g voita
  • 200 g tummaa suklaata
  • 5 kananmunaa keltuainen ja valkuainen eroteltuna
  • 1 1/2 dl sokeria
  • n. 290 g purkki kuorittuja säilykekastanjoita vedessä
  • lisäksi tarjoille kermavaahtoa tai mascaponejuustoa joka on
  • maustettu kanelilla ja ripauksella sokeria

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sulata suklaa ja voi. Erottele
    kananmunista keltuainen ja valkuainen. Vatkaa keltuaiset ja sokeri
    vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi erillisessä astiassa. Kaada
    kastanjapurkista vesi pois. Soseuta kastanjat sauvasekoittimella.
    Sekoita kastanjatahna keltuais-sokeri seokseen. Lisää joukkoon
    jäähtynyt suklaa-voiseos. Nostele joukkoon varovasti valkuaisvaahto.
    Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista noin 25 min. Kakun kuuluu jäädä
    keskeltä vähän hyllyväksi. Se jähmettyy jäähdyttyään. Valmista kakku
    päivää ennen tarjoilua, niin maut pääsetvät oikeuksiinsa. Tarjoile
    kakku huoneenlämpöisenä ja lisänä kanelilla maustettua kermavaahtoa tai
    mascarponejuustoa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit