Mainokset

Kasvis-vuohenjuustogratiini

Mainokset

Resepti: Kasvis-vuohenjuustogratiini

  • 1 kg vihanneksia: porkkanoita, kesäkurpitsaa, parsakaalia
  • 1 oksa rosmariinia
  • 1 rkl sitruunaoliiviöljyä
  • 1/2 tl Herbamare-yrttisuolaa
  • 200 g tomaatteja
  • 300 g vuohenjuustoa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
    1. Leikkaa porkkanat ja kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi. Lohko
      parsakaalin kukinnot, viipaloi myös varsi.
    2. Höyrytä vihannekset rapean kypsiksi (ei ylikypsäksi). Huuhtele kylmällä
      vedellä ja valuta vesi pois.
    3. Silppua rosmariini, lisää öljy ja Herbamare-yrttisuola, sekoita. Lisää
      seos vihanneksiin, sekoita hyvin.
    4. Leikkaa tomaatit ja juusto mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Lado
      vihannekset, juusto ja tomaatit suureen uunivuokaan. Valuta päälle
      hunajaa ja öljyä.
    5. Laita kypsymään uunin yläosaan +200 asteeseen noin 15 minuutiksi,
      kunnes juusto on sulannut.

    Hakusanat:

    Kuva galleriasta

    jalkiruoka

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.

    Mainokset
    Sivut
    Uusimmat reseptit