Mainokset

Matapa – kasvismuhennos resepti

Mainokset

Ainekset
300 g pinaattia
150 g maapähkinöitä (paahdettuja tai tuoreita)
2 sipulia
2 tomaattia
1 prk kookosmaitoa
valkosipulia
suolaa
pippuria
Ohjeet
Kalttaa ja pieni tomaatit. Kuori ja silppua sipulit. Jauha maapähkinät
hienoksi jauhoksi ja sekoita ne muihin aineisiin. Keittele seos sopivan
paksuiseksi. Lisää vettä jos siitä tulee liian paksua. Tarkista maku ja
tarjoile keitetyn riisin kanssa. Matapaan voidaan yhdistää myös
katkarapuja tai kalaa, jotka voi lisätä seokseen loppuvaiheessa.
Afrikassa tähän ruokaan käytetään oikeastaan kurpitsa- tai
maniokkilehtiä, mutta niitä on meillä vaikea saada, joten tilalla voi
käyttää pinaattia, mangoldia taikka viherkaalin lehtiä.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit