Mainokset

Unkarilainen keitto

Mainokset

Resepti: Unkarilainen keitto

Ainekset

  • 1 kg naudan paahtopaistia
  • 3 punasipulia
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 0,5 tl jauhettua kuminaa
  • 1-2 tl meiramia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • rypsiöljyä
  • lihaliemijauhetta (tai kuutioita) ja vettä
  • laakerinlehti
  • suolaa, mustapippuria
  • 8-10 perunaa

  1. Suikaloi liha, anna lämmitä huoneenlämpöiseksi. Kuullota viipaloidut
    sipulit öljyssä. Lisää paprika, kumina, meirami, tomaattipyree ja
    valkosipuli. Lisää öljyä ja liha joka saa kiehahtaa ennenkuin lisätään
    vesi ja liemijauhe(niin paljon että syntyy keitto). Suolaa ja pippuroi.
    Anna kiehua noin puoli tuntia (vähempikin riittää). Lisää sitten
    perunat palasina. Keitä vielä puoli tuntia. Tarkista maku.Tarjoa
    smetanan kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit