Mainokset

Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata resepti ja ruokaohje

Mainokset

* 1 Iso kesäkurpitsa
* 1 kpl sipuli
* 1 pkt pekonia
* 1 pkt kinkkua
* 1 prk ruokakermaa (mieluiten kevyt & paksu)
* mausteita oman maun mukaan
* voita
Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata 4 Annosta
1. Suikaloi kesäkurpitsa kuorimaveitsellä pastan näköisiksi pitkiksi
siivuiksi
2. Suikaloi sipuli, pekoni ja kinkku
3. Paista kesäkurpitsasuikaleet ja sipuli voissa
4. Lisää pekoni ja kinkku kesäkurpitsasuikaleiden pehmennettyä
5. Anna paistua rauhassa, lisää myös mausteet
6. Lisää ruokakerma, anna hautua hetki
Nauti!
* Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata Kuva ei välttämättä
edukseen, mutta herkullista jokatapauksessa.
Resepti: Kermainen kesäkurpitsa-kinkku-pekoni pata 4 annosta

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit